MANİSA / AKHİSAR - Gökçeahmet Ortaokulu

May

Cumhuriyetimizin 100.yılı kutlama etkinlikleri okulumuzda yapılan etkinliklerle kutlanmaya başlandı.Cumhuriyet Bayramı, Türkiye Büyük Millet Meclisinin 29 Ekim 1923'te Cumhuriyet yönetimi ilan etmesi anısına her yıl 29 Ekim günü Türkiye'de ve Kuzey Kıbrıs'ta kutlanan bir millî bayramdır. 1925 yılında çıkarılan bir yasa ile ulusal bayram olarak kutlanmaya başlanmıştır. Cumhuriyetimizin 100.kuruluş yıldönümü halkın katılımı ile okul balçesinde yapılan törenle kutlandı.

Mrt

Çevreme ve Değerlerime sahip çıkıyorum  Projemiz başlamıştır.Okulumuz Türkçe  Öğretmeni Yusuf DÜZGÜN ,Sınıf Öğretmeni Nuray Nilgün AKDENİZ ve Müdür Yardımcısı Halim AK  tarafından yürütülmektedir.Çedes eğitimi kapsamında yaşlılar haftası nedeniyle köyümüzde bulunan yaşlılara ziyaret yapıldı.Cami ve din görevlileri haftası nedeniyle köyümüzde bulunan eski tarihi camiye ziyeret gerçekleştirildi.Ziyarete okulumuz Dinkültürü ve Allak Bilgisi Öğretmeni Ayşe ÇAĞLAR BAYRAMOĞLU ve öğrencilerle birlikte ziyaret yapıldı.Din görevlisi tarafından cami hakkında bilgi verildi.Yaşlılarla sohbet edilip cay içildi.Çedes Değerler Eğitimi kapsamında okulumuz öğrencilerine Trafik Eğitimi ve Uygulamalı seminer verildi.İlçemiz Jandarma Komutanlığı ekiplerince okul öğrencilerine bir takım etkinlikler yaptırıldı.

Kas

ATAMIZIN ARAMIZDAN AYRILIŞININ 85. ÖLÜM YILDÖNÜMÜ ANMA ETKİNLİKLERİ DÜZENLENDİ.OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİ ŞİİR VE GÖSTERİLERLE 10 KASIM TÖRENİ DÜZENLENDİ.

Şbt

OKULUMUZDA 13 Ekim Dünya Afet Risklerini Azaltma Çalışmaları Okulumuz Fen ve Teknoloji Öğretmeni Buket Figen GEZERER tarafından yürütülmektedir.Okulumuzda gün nedeniye yangın ve deprem tatbikatları yapıldı öğrencilere bu konu hakkında bilgi verildi.Yangın ve Deprem tahliyeleri hakkında öğrenciler bilgilendirildi.28 Şubat Sivil Savunma Günü ve 1/7 Mart Tarihleri arası deprem haftası olması nedeniyle okulumuzda sivil savunma ve yangın tatbikatları yapılarak güncel konu hakkında bilgi verildi.

Şbt

15 TEMMUZ DEMOKRASİ ZAFERİ VE ŞEHİTLERİ ANMA PROĞRAMI ŞİİRLER VE GÜNÜN ANLAM VE ÖNEMİNİ BELİRTİLEN KONUŞMALAR YAPILDI.ÜLKEMİZE VE MİLLETİMİZE YAPILAN HAİN DARBE KALKIŞMALAR ÖĞRENCİLER GÖRESELLERLE ANLATILDI.

May

Okulumuzda İlde yapılan etkinliklere ve yapaılan yarışmalara katılan  güreş etkinlişğine katılan Hüseyin ŞAHİN İlde yapılan güreş müsabakarında zorlu rakiplerini yenerek il ikincisi olmuştur.Öğrencimize bundan sonraki yarışmalarda başarılarının devamını dileriz.

May

Gökçeahmet İlkokulu ve Ortaokulu öğrencilerinin Okul Aile Birliği yöneticileri ve okulumuzda buluanan öğrencilerin aileleri ve velileri ile birlikte 05/01/2024 tarihinde okul yönetimimizin hazırlamış olduğu Bakanlığımızın çalışmaları doğrultusunda Aile içi iletişim Akran zorbalığı Bağımlılıkla mücadele konularında toplantıya İlçemizden gelen PDR öğretmenleri eşliğinde yapılan veli toplantısına velilerimiz eksiksiz olarak katılım göstermşlerdir.Oldukça verimli bir veli toplantısı geçirdik.Ortaya çıkan sonuç biz öğretmenleri ve öğrencilerimizi  ve velilerimizi çok mutlu etti.Ayrıca İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Süleyman ERDEM ve kıymetli şube Müdürlerimiz okulumuzu 08/01/2024 günü İstiklal Marşıve Bayrak törenine katılarak bizi mutlu ettiler,kendileri sınıfları ziyaret ederek öğrencilerle hoş sobbet ettiler öğretmenlerimizle görüşlerini paylaştılar.

May

Okulumuz  İstiklal Marşının Kabul edilişinin 103.yıldönumü kutlama programı düzenlendi.Yapılan etkinlik ve törende kurtuluş savaşımızın önemi belirtildi.

Nis

18 MART İSTİKLAL MARŞIMIZIN KABUL EDİLİŞ YILDÖNÜMÜ KUTLAMA ETKİNLİKLERİ OKULUMUZDA YAPILAN TÖRENLE KUTLANDI

May

OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİNE  Öğretmenler tarafından geleneksel çocuk oyunları oynatılmaya devam edilmektedir.

Şbt

Okulumuz Sınıf Öğretmeni Özgecan YAMAN ve Sosyal Bilgiler Öğretmebnimiz Ümran ALTINAY tarafından Çevrimdışı Zamanlar Bizi Hayata Bağlar Projesi tüm hızıyla devam ediyor

Şbt

BAKANLIĞIMIZ  TARAFINDAN GÖNDEERİLEN BAŞARI BELGELERİ ÖĞRETMENLERE TÖRENLE VERİLDİ